nincs találat...

Program


Önismereti és irodalmi beszélgetés Almási Kittivel és Szabados Ágival

Önismereti és irodalmi beszélgetés Almási Kittivel és Szabados Ágival

Első estünkön az irodalom felől jutottunk az önismeretig, a második esten, szeptember elején megfordítjuk ezt, az önismerettől indulunk és az irodalomig jutunk. Ez alkalommal Szabados Ági beszélgetőpartnere dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus lesz, aki nemcsak számos könyv szerzője, de imád olvasni, könyveiben is rendre felbukkannak olvasmányaira való…  több

Beszélünk arról, hogy szerinte a szöveg, az olvasás és a könyvek világa mennyire tud segíteni a lelki immunrendszerünk megvédésében, mit vagy milyen könyveket érdemes olvasni, és miért fontos témája az utóbbi időben – és szeptemberben megjelenő könyvének fókusza – az elvárások, erre mind választ kapunk.

Ősz indító, motiváló beszélgetésünk célokról, álmokról szól majd, és arról, hogy ezek valóban a mi vágyaink, vagy a környezetünknek próbálunk megfelelni. Ha elvárások szorításában élünk, akkor ezek kinek az elvárásai?

Várjuk Önöket szeptember 7-én egy megszokottól eltérő, interaktív estre, ahol megismerhetik közelebbről az ország egyik legnépszerűbb pszichológusát, Budapest egyik legkülönlegesebb helyszínén.

Közreműködik: Almási Kitti klinikai szakpszichológus, Szabados Ági alapító, "Nincs időm olvasni kihívás", műsorvezető-szerkesztő, "Lapozz a 99-re!" , irodalomterapeuta

Az előadás hossza 90 perc.

Esőnap: 2020. szeptember 23. 

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a T9-Az Első Bástya legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a T9-Az Első Bástya az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

 A T9-Az Első Bástya fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről T9-Az Első Bástya közleményt ad ki.