nincs találat...

Program


Többet magunkról – Kulisszatitkok - Egy nyári este a Grecsó testvérekkel

Többet magunkról – Kulisszatitkok - Egy nyári este a Grecsó testvérekkel

A Többet magunkról egy rendhagyó összművészeti produkció, amelyet a Grecsó fivérek álmodtak meg, és hívtak életre. A Várkert Bazárban ősztől induló est a tánc, az irodalom és a zene közös nyelvén beszél, amelyből a karantén idején a társulat jóvoltából már különleges ízelítőt is kaphattunk.

Kedves Nézőink!

A lehető legnagyobb biztonságra törekszünk a fertőzések elkerülése érdekében, így a járványveszély kockázatának csökkentésére az alábbi intézkedéseket vezettük be. Az előadások, programok látogatása során kérjük együttműködésüket és megértésüket.

·       Programjainkon kötelező a maszkviselés, a nézőtéren kívüli forgalmi területeken javasoljuk a 1,5 méteres védőtávolság betartását.

·       Belépés előtt megmérjük minden kollégánk és nézőnk testhőmérsékletét érintésmentes hőmérővel. Abban az esetben, ha valakinek a testhőmérséklete eléri a 37,6°C-ot, a programra sajnos nem tudjuk beengedni.

·       Előadásainkat csak tünetmentes nézőink látogathatják.

·       A nézőtéren, a közönségforgalmi területeken és a mosdókban is minden felület tisztítására, fertőtlenítésére fokozottan ügyelünk.

·       Ruhatárainkat szükség esetén nagyobb kapacitással üzemeltetjük, ezzel csökkentve a ruhatár előtti sor kialakulását.

·       Nézőinket az előadás kezdete előtt egy órával kezdjük beengedni, kérjük, a torlódás elkerülése érdekében érkezzenek a szokásosnál korábban és mihamarabb foglalják el helyeiket, teret adva így a később érkezőknek.

·       A nézőtéren is igyekszünk biztosítani vendégeink számára a megfelelő távolságtartás lehetőségét, így elegendő számú székről gondoskodunk ahhoz, hogy a helyek kihagyásával nézőink komfortosan élvezhessék az előadásokat.

·       A szünetekben is szeretnénk elkerülni a torlódást, ezért annak időtartamát 30 percre növeltük.

Kérjük, vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítő automatáinkat, és tartsák meg egymástól a megfelelő védőtávolságot. A programok során kérjük kövessék kollégáink iránymutatásait, valamint tájékozódjanak a helyszíneken kihelyezett ismertetőkből, feliratokból.

A nézőtérről való távozással kapcsolatban kérjük, kövessék a hangbemondásban foglaltakat, illetve kollégáink kéréseit.

A fertőzések kockázatának csökkentése mindannyiunk érdeke, együttműködésüket köszönjük!

 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 24. hétfő, 19:00

Ez alkalommal a készülő előadás és az elmúlt hónapokban megvalósult nagysikerű versfilm-sorozat izgalmas forgatásának kulisszatitkaiba avatjuk be közönségünket Szabados Ági segítségével. Szó lesz többek között arról, hogy miért épp azt a bizonyos három verset választották ki Krisztián verseskötetéből, és arról is, hogy hogyan készült a zenei improvizáció és a kortárstánc koreográfia, de sok más izgalmas részlet is kiderül a Várkert Bazárban készülő előadásról. 

A Grecsó fivérekkel ismét hidat varázsolunk a különböző művészeti ágak között, az est végén pedig rendhagyó módon mutatunk be részleteket a Többet magunkról című előadásból, amelynek most a közönség is aktív részese lesz.

A beszélgetés hossza kb. 90 perc. 

Közreműködők: Grecsó Krisztián író, Grecsó Zoltán táncművész, Szabados Ági műsorvezető-szerkesztő, irodalomterapeuta, Fodor Réka (ének), Rácz Réka (tánc), Kertész Endre (cselló)

Esőnap: 2020. augusztus 31.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a T9-Az Első Bástya legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a T9-Az Első Bástya az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk.  

A T9-Az Első Bástya fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja. 

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban.  

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő. 

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről T9-Az Első Bástya közleményt ad ki.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!